Eigen website voor Dolmans Facility Management

Dolmans Facility Management krijgt een eigen website. Op deze nieuwe website vind je alles over onze diensten, actualiteiten en referenties van onze klanten.

Omdat we met Dolmans Facility Management een specifieke doelgroep bedienen en onze werkzaamheden en expertise dusdanig specialistisch zijn, hebben we de keuze gemaakt hier een aparte website voor te introduceren. Op deze nieuwe website vind je alles over onze diensten, actualiteiten en referenties van onze klanten. Deze website werd deze gepubliceerd.

Bij Dolmans Facility Management ontzorgen we onze klanten met integrale facilitaire oplossingen, van operationeel tot strategisch niveau. We leggen de lat hoog als het gaat om de kwaliteit van onze diensten. Daar staat een marktconforme prijs tegenover. Terwijl jij de dingen doet die je het liefste doet, optimaliseren wij jouw volledige facilitaire organisatie. Wij willen iedereen blij verrassen en dat doen wij door met onverwacht goede oplossingen en maatwerk te komen. Of het nu gaat om het optimaliseren van operationele processen, het verbeteren van de werkomgeving voor jouw team of om het versterken van de algehele bedrijfscultuur: wij staan klaar om jouw doelen te helpen realiseren.

Ook onze social media kun je separaat volgen via deze pagina.