Interview ECS

Bij Dolmans Facility Management streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke diensten te bieden. Een belangrijk aspect van ons succes is ons aandeelhouderschap van de internationale samenwerking ECS (European Customer Synergy). Wij spraken Gordon Adams, International Sales Director bij ECS, over de waarde van dit partnerschap en hoe het onze klanten ten goede komt. 

ECS is niet zomaar een facilitair managementbedrijf: het is een organisatie die zich toelegt op het leveren van hoogwaardige diensten en het bieden van oplossingen die aansluiten bij de behoeften van haar klanten. “Of het nu gaat om hospitality diensten,  schoonmaak, technisch onderhoud, beveiliging of een ander aspect van facilitair management: we streven ernaar om onze klanten te ondersteunen bij het behalen van succes”, vertelt Gordon Adams. 

Maatwerk en toewijding

Met een netwerk van meer dan 400 kantoren in 41 landen en een omzet van € 4,2 miljard, heeft ECS de schaal en het bereik om klanten overal in Europa van dienst te zijn. Hun aanpak is gericht op het begrijpen van de unieke behoefte van elke klant en het leveren van maatwerk oplossingen die echte waarde toevoegen. “Door nauw samen te werken met onze klanten en hun doelstellingen te begrijpen, kunnen we diensten leveren die echt aansluiten bij hun behoeften”, legt Adams uit. Wat ECS onderscheidt van andere facilitair managementproviders is de toewijding aan de samenwerking en het partnership. Als enige pan-Europese FM-bedrijf dat volledig eigendom is van haar ‘familiebedrijf’ aandeelhouders, heeft ECS de vrijheid en flexibiliteit om zich te richten op langetermijnrelaties en het bieden van consistente, hoogwaardige diensten aan haar klanten. 

Klanttevredenheid meten

Het meten van klanttevredenheid is een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering van ECS. Door regelmatige site-audits uit te voeren, SLA’s en KPI’s te volgen en feedback van klanten te verzamelen, kan ECS haar dienstverlening voortdurend verbeteren en aanpassen aan de veranderende behoeften van haar klanten. 

Het partnerschap tussen Dolmans Facility Management en ECS is een voorbeeld van hoe samenwerking en toewijding aan kwaliteit kunnen leiden tot succesvolle resultaten voor beide partijen. Door onze krachten te bundelen, kunnen we onze klanten de best mogelijke facilitaire oplossingen bieden en hen helpen bij het bereiken van hun doelen. “Samenwerking is de sleutel tot succes in de facilitaire wereld,” benadrukt Gordon Adams. “Door nauw samen te werken en te luisteren naar de behoeften van onze klanten, kunnen we oplossingen op maat leveren die echte waarde toevoegen aan hun bedrijfsactiviteiten.”