Klantevent ‘Proef & Ontdek’ 19 september

Vorige week donderdag, op 19 september 2024, organiseerden wij vanuit Dolmans Groep ons klantevenement ‘Proef & Ontdek’ op de vestiging van Dolmans aan de Boerhaaveweg in IJsselstein. Voor deze middag nodigden wij onze one-stop shop klanten uit, van woningcorporaties tot zorginstellingen en van retailbedrijven tot horeca. Het evenement stond in het teken van een kennismaking met al onze diensten. De meer dan honderd aanwezigen kregen dan ook uitgebreid de gelegenheid om de verschillende expertises van Dolmans Groep te ontdekken.

Op drie verschillende pleinen (het herstel-, preventie- en inspectieplein), die te bezoeken waren door een route door het pand te volgen, waren collega’s van de verschillende labels van Dolmans Groep (de Dolmans labels, Trition, Van Lierop en ASB) aanwezig om presentaties en live demonstraties van onze diensten te geven. Van schimmelsanering tot luchtgommen en van kanalen reiniging tot plaagdierbeheersing. Tussendoor was er voldoende gelegenheid om elkaar te leren kennen, nieuwe contacten op te doen en natuurlijk om te genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Van een snackmuur met oesterzwam bitterballen tot taco’s met steak tartaar en van verse sushi tot bruschetta.

Na afloop van het evenement gingen alle gasten met een mooie, gepersonaliseerde goodiebag weer richting huis. We kijken met veel trots terug op een zeer geslaagd evenement en willen alle aanwezigen nogmaals bedanken voor hun komst.